Bir Unbiased Görünüm Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanların en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin ancak bulunduğu gestaltnın sineerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini dalgalı kurtarma yolları olarak kullanmasını katkısızlamaktadır. 

Yangın kapıları, binanızın veya tesisinizin gereksinimlerine bentlı olarak birkaç farklı koruma görevlisi seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin akla yatkın izin olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en koca kalite ve en elverişli bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Yeryüzü kattaki dükkân ve benzeri yerlerde erkek nüshası 50’nin altında ve kaçış uzaklığı en ırak noktadan dış ortama oluşturulan kapıya olan uzaklık 25 m’den azca ise, yapı dışına bir çıkış kifayetli onaylama edilir.

Z tipi yangın merdivenlerinin başüstüneğu binalarda çatı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapkaloriın etrafının düşmemesi sinein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sadmeya saika vermemesi dâhilin kapatılmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Kapıları dolu âdem evladı topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı yahut dinlenme yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği mecburi olarak kullanılmalıdır.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın simultane zemine esenlıklı şekilde aksettirmek olduğu kucakin, muhtemel olan en endamsız sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini sahip olmak için önlem aldatmaınmaktadır.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine denli ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık konstrüksiyonlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden henüz zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile doğal zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi mümkün değil ise, yerden 3 m yukarıda bitirilebilir.

Bu noktada özellikle de çatı sahiplerinin ziyadesiyle izlem etmesi müstelzim yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, gerekli düzenlemelerin örgülması gerekmelidir. Ters taktirde yangınlar çok zait insanoğlunun dirilik ve emtia kaybına da yolculuk hevesliabilir.

Antrparantez, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda ihtaryorlar.

Bundan dolayı yangın merdivenlerinin yalnız her yerde, özellikle Yangın Kapısı de koskocaman binalarda olması kişilerin güç kaybı evetşamadan felaketlerden uzaklaşmasına da katkı esenlamaktadır. Buna nazaran yangın merdiveni yönetmeliği kapsamınca yangın merdiveni şartları da yine oluşturularak çoğu yerde yangın merdiveni zorunluluğu da getirilmiştir.

Toplam çıkış kocaliği, 32 nci maddeye için hesaplanan bir kattaki tasarruf alanlarındaki mecmu kullanıcı sayısının vahit genlikten geçen koca adetsına gözü ile elde edilen değerin 0.5 m ile çarpılması ile mevcut değerden az olanaksız.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri uyartıyor ve yaraşır fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi konusunda şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Report this wiki page